1000
|
|
ISK | Дата: Неділя, 17.05.2009, 16:48 | Повідомлення # 586 |
 України Син
Група: Администраторы
Статус: Offline
| 487 , та не він друг Сліпа
Сказав сліпий "Побачимо!". "Кино, папкорн и мы сидим с Настей." "А што ето за фильм?---Какойто ужастик?" "In BSOE we trust"
|
|
| |
STEPLJER | Дата: Неділя, 17.05.2009, 18:04 | Повідомлення # 587 |
 ГоловнийГівнюк
Група: Freedom
| 485 та я жартую
*Если ты гомосек,то будь добр,одевайся как ПИДР*©Megas
|
|
| |
Slippyelpy | Дата: Неділя, 17.05.2009, 18:43 | Повідомлення # 588 |
 Майор
Група: Пользователи
| хм... Мужики, ви, звичайно, вибачте, але я тепер теж ваш вар.
-- І хай не настигне вас бан -- Адмінь Beer, sex & metal sound 
|
|
| |
sony777 | Дата: Неділя, 17.05.2009, 19:03 | Повідомлення # 589 |
 Рядовий
| 484
|
|
| |
|
Шульц | Дата: Неділя, 17.05.2009, 19:49 | Повідомлення # 591 |
 Я вам б*я хто?
| Slippyelpy, 483 Оо ,а можна дещо уточнити???Якого УЯ???
Street Fighter, Beer Drinker, Girls Fucker!!! :D 
|
|
| |
ISK | Дата: Неділя, 17.05.2009, 20:59 | Повідомлення # 592 |
 України Син
| 482 Сліп ти мене вбив замісь того шоб перетягнути друга в наш клан, де всі свої, ти тупо йдеш до нього в херзнашоза клан
Сказав сліпий "Побачимо!". "Кино, папкорн и мы сидим с Настей." "А што ето за фильм?---Какойто ужастик?" "In BSOE we trust"
|
|
| |
Slippyelpy | Дата: Неділя, 17.05.2009, 22:11 | Повідомлення # 593 |
 Майор
Група: Пользователи
| 481 народ, всі свої то всі свої, але за стільки часу я ще ніразу не попав в патю на кач, всі качались соло, дуо. Паті не збиралась. Організація була ніяка, та й зараз її нема. Народ, на одному ентузіазмі далеко не виїдеш. Я знайшов клан з дисципліною і організацією. Такий як я хотів. Я не встиг до вас прив*язатися, тому й пішов. А ще мене добило-таки оце алі з вандерсами. Я не бачив майбутнього в Фрідомах. Тепер можете закидати мене помідорами.
-- І хай не настигне вас бан -- Адмінь Beer, sex & metal sound 
|
|
| |
ISK | Дата: Неділя, 17.05.2009, 22:34 | Повідомлення # 594 |
 України Син
| 480 Slippyelpy, та чого тебе закидати помідорами, я б скорше Стьопу закидав а не тебе. лан, удачі в "макаронах"
|
|
| |
enO | Дата: Неділя, 17.05.2009, 22:57 | Повідомлення # 595 |
 Freedom - ClanMaker
| 479 Иииииииииии сліпі макаронік :))))) Сліп ти ваще шариш про який Клан кач ти говориш якшо онлайн стабільно тільки Іск і Соні впринце зараз ... в мене сесія і мну влом шоб мене 2гий раз з універа вигнали за разпездайство такшо майже неграю ) кста у нас буде офігезне поповненя ) лондон і його орли переходять до нас впринцепі уже грають .. ах да і блудний Ротвелер вернувся хто незнае ) Алі з вандерсами мене повністю влаштовує ібо з кланом Раз***(дальше хрен його знає як) я нічо спільного мати нехочу .. це неадекватні люди які неочень думають шо говорять ... і между порчім то вони на нас пургу нагнали шо ми хреновий клан,нечо собою непредставляемо і тд і тп (такшо думай куда йдеш) ... ух ми сьодня їм настріляли в Лоа песта вони даже немогли шо сказати Яка може бути дисцепліна і організація коли онлайн 4 людини макс ?) шо організовувати хотя сьодня на варі було весело ми як завжди срались з Іском і ніхто ненашо нежалувався Кстаті Іск,Соні будьте завтра онлайн дето 18 00+ зробим 4 лвл шоб я потім міг спокійно за 5тий взятися
..... Green Pride .....
|
|
| |
STEPLJER | Дата: Понеділок, 18.05.2009, 08:22 | Повідомлення # 596 |
 ГоловнийГівнюк
| 478 хм.....
*Если ты гомосек,то будь добр,одевайся как ПИДР*©Megas
|
|
| |
enO | Дата: Понеділок, 18.05.2009, 08:31 | Повідомлення # 597 |
 Freedom - ClanMaker
| 477 :о:
..... Green Pride .....
|
|
| |
PitBoyUA | Дата: Понеділок, 18.05.2009, 12:00 | Повідомлення # 598 |
 Рядовий
| 476 ого сікі інфи в розділі "Игры"
Freedom is our way! PitBoy feat. PitCraft & PitSpoil & PitTrader & Pit... © ...все шо починаєця на Pit і шевелицця. ось така [censore] малята. (с) Дід Панас
http://vkontakte.ru/pitblade
|
|
| |
ISK | Дата: Понеділок, 18.05.2009, 14:03 | Повідомлення # 599 |
 України Син
| 475 enO, Quote (enO) хотя сьодня на варі було весело ми як завжди срались з Іском і ніхто ненашо нежалувався угу всьо було гуд , як завжди:)Гуд шо Сергій вернувся
|
|
| |
|